Home
Informatie
Nieuwe Selecties 2014
Selecties Potlelies 2014
Toppers van 2014
Uitschieters van 2013
De Top van 2012
De Eredivisie van 2011
Snijlelies
Retail Selecties
R. & D.
Nieuwsbrief
Suggesties
Zoeken

Welkom bij Mak-Leek, Inc.


Geselecteerde Lelie Hybriden


Wie zijn wij?

Mak-Leek, Inc. is een lelieveredelingsbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in het veredelen van verschillende typen lelies. Wij zijn gevestigd in het Noordwestelijk gedeelte van de Verenigde Staten van Amerika in de staat Oregon.
Wij zijn een op zichzelf staand bedrijf zonder enige binding met een Nederlandse onderneming.


Ons Doel

Bij Mak-Leek, Inc. proberen wij de beste lelie hybriden te selecteren waar u in mee kunt participeren. De selecties hebben verschillende jaren blootgestaan aan het Oregon klimaat met zijn enorme grote temperatuurschommelingen, ongewone droge en natte jaargetijden en met een enorme luizendruk gedurende het grootste gedeelte van het groeiseizoen. De selecties die dit met goed gevolg doorstaan hebben kunt u vinden op de pagina 'Lelieselecties. Eenmaal daar aangekomen kunt u vervolgens naar elke individuele hybride waar tevens aangegeven wordt wat hun broei-eigenschappen zijn.


Produkten

Verschillende van onze lelieselecties met hun eigenschappen kunt u vinden op deze Website. Deze lelieselecties worden door ons beschikbaar gesteld aan telers die willen mee-participeren. Informatie hierover is op pagina 'Informatie'. Zaailingen die door hun kwaliteiten uitermate geschikt zijn voor de 'kleinhandel' kunt u bekijken via de pagina Retail Selecties. Mocht u extra hulp nodig hebben of meer willen weten, laat het ons dan weten.  Sommige van onze velden met zaailingen kunnen bekeken worden op pagina  'R. & D.'.


Contact informatie

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via fax en/of e-mail, of per telefoon gedurende normale werkdagen. Bij U is het 9 uur later als bij ons! Ook kunt u ons bezoeken op het veredelingsbedrijf in Oregon. Dan maken wij een afspraak met u over de datum en de tijd.

Telefoon:
(001) 503 394 4455
Adres
39100 Ridge Drive
Scio, OR. 97374-9582
         Verenigde Staten van Amerika
E-mail: Mak-Leek, Inc.

 

Terug naar de Top